fredag 24 april 2009

Mjukost på tub, Lasse

Jag hoppas att det var riktigt många som såg grannfejden igår, det var länge sedan jag skrattade så mycket åt ett tv-program!

De två grälande Söderköpingsbönderna "Lollo" och Lars-Erik skulle göra samarbetsövning för att bättra på grannsämjan, det gick väl si sådär.
.. Höjdpunkten var när ovännerna fick fem minuter på sig att gemensamt plocka ihop varor i en kundvagn på City Gross, det skulle finnas två av varje sak i vagnen och hela klabbet skulle de få ta med sig hem, denna uppgift klarades av riktigt fint och de fick 60 bonussekunder av Robert Aschberg. Nu gällde det för snålbönderna att snabbt bestämma sig var i affären de skulle börja för att hinna få tag på bra och viktiga grejer, efter en snabb överläggning kläcker den ena gubben 'Mjukost på tub, Lasse' (på extrem dialekt). Sagt och gjort, vagnen styrdes mot rätt avdelning och några rejäla tuber ost fick de med sig.

Jag har inte gillat Grannfejden tidigare, men jag har inte fattat att det var ett underhållningsprogram på hög nivå. En ny favorit, absolut!

2 kommentarer:

ak sa...

haha, vad rolig du är, ja det kanske blir att titta på grannfejden i fortsättningen.

Linda & Agaton sa...

Har inte sett grannfejden, vi har inte de kanalerna..

Ja du, jag hoppas verkligen inte alla tänder är på G på samma gång, fy vad konstigt det skulle se ut om han vid 3-4 månaders ålder hade fullt med tänder i munnen.. haha, groteskt!!

Kanske är på G hos Andrea också, eller så är det kanske så hos båda att det bara växer lite fast under ytan.. det vet man ju själv ibland med visdomständerna.. ibland bara känner man av dem utan att det händer nått... den som lever får se...

Krama goá Andrea från oss!!