tisdag 5 januari 2010

Invägning

Idag har Andrea och jag varit i Vimmerby. Vi var hos mamma/mormor på bvc och passade på att ge Andrea den tredje vaccineringen, den som är mot röda hund, mässlingen och allt möjligt, lite ledsamt blev det just när hon fick sprutorna men det gick över jättesnabbt. Nu måste jag bara komma ihåg att ringa och säga till att hon inte behöver ta de sprutorna här i Högsby, det får bli morgondagens mission! Det var två månader sen Andrea blev vägd och mätt och det hade allt hänt en del, hon väger 10,4 kilo (10430 gram exakt) och är 77, 5 cm lång.

Passar på att slänga in ett grattis till Pelle som just lyckades lösa Rubiks kub för första gången. Det har vridits och svurits i ett par veckor, sen han bestämde sig för att lära sig den, men nu lyckades det alltså och Pelle sitter med ett leende som går från öra till öra:) Grattis honeypie!

2 kommentarer:

Lena sa...

Vaccineringen var verkligen mot allt möjligt, närmare bestämt mot sju olika sjukdomar men inte mot mässling och röda hund. Den kommer vid 1 1/2 år. Hoppas hon klarar sig från feber o sånt som kan bli . Puss mina gullisar. Mamma / mormor

Anonym sa...

Hoppas att allt är bra och att Andrea slapp feber. Julia fick sin vaccinering idag- Hon skrek så fort hon fick se Silva ;-)
kram Cicci