måndag 26 april 2010

Vi har precis kommit hem från en korvlunch hos Anna och Alma, mätta och nöjda är vi och Andrea somnade som en stock så fort jag la henne i sängen. Vi har varit i lekparken med Anna, Alma, Hanna och Arvid på förmiddagen, Andrea gillar verkligen att vara där, allra mest rutschkanan som hon åker ungefär femhundra gånger varje vi är där, hon verkar tycka att det är nästan lika roligt att klättra i trappan upp till kanan som det är att åka ner.

Arvid som vaknade tidigt idag blev trött efter en stund, han pekade på cykeln så då fick han åka hem och lägga sig. Anna och jag , som hade varsin pigg dotter, bestämde att vi skulle gå hem och äta nåt. Barnen lekte en stund, de smällde i sig två korvar var och sen verkade båda två ganska trötta. En mycket bra förmiddag!


Woho! En bild!

2 kommentarer:

Mimmi sa...

Om Andrea gillar rutchkanor så mååååste ni bara åka till Leo´s lekland i Kalmar! Kolla filmen på min blogg! Vi funderar på att åka dit på lördag, ska ni med?

Linnéa sa...

Ja vi har tänkt att hon kanske är tillräckligt stor för att åka dit nu, men än har vi inte varit där. Nu på lördag ska jag tyvärr jobba, men vi kanske kan ta det en annan helg snart, skulle va jätteskoj!