torsdag 9 juli 2009

Krypövning


Jag tror att Andrea är på god väg att förflytta sig när hon ligger på golvet. Hon gör egentligen helt rätt, rullar från mage till rygg och tar i med händerna och fötterna när hon ligger på mage på golvet, men hon har inte riktigt insett att hon faktiskt kan bestämma själv vart hon vill komma. Ännu så länge har hon lyckats flytta sig lite i sidled och backat ett par decimeter, men övning ger ju färdighet!



4 kommentarer:

Lena sa...

Det vanliga är ju att de lär sig lägga i backen först, och gärna backa in i ett hörn eller under en möbel där det ganska snabbt blir tråkigt. Men som sagt , övning ger färdighet. Puss från mamma/mormor

Mimmi sa...

Moa la händerna på golvet och drog sig framåt! :) Hon blir dock vansinnig om hon får vara på golvet utan tröja (som Andrea på korten), det blir inte samma "glid" då! Mest intressant just nu är att resa sig mot allt: spisen, bordet, TV-bänken, i sängen.... you name it! Tur att det är Robban som är hemma nu! :)

Linnéa sa...

Mimmi: Ja utan strumpor men med tröja så går det bäst att ta sig fram tycker andrea oxå, eller röra lite på sig i alla fall...:)
Så duktig hon är lilla Moa, hon ser ju så mycket äldre ut när hon står upp själv, kan tänka mig att Robban har fullt upp:)

Kristin sa...

Grattis Andrea på namnsdagen!

KRAM Kristin :)