fredag 28 augusti 2009

Febern var förmodligen 3-dagars feber. Den höll i sig i tre dygn och idag har Andrea utslag, små röda prickar, över kroppen, det är visst ett tecken på att det var just 3-dagars feber. Det är så skönt att hon är pigg igen!

I helgen som kommer har vi ganska myc
ket på schemat, mest roligt! På lördag morgon är det babysim för första gången, det ser vi fram emot och till vår stora glädje är det vid klockan nio och inte åtta som det var sagt från början. Den där extra timmen gör stor skillnad när det är så pass tidigt och den kommer säkert bespara mig och Pelle en och annan fight. Under helgen ska vi även hinna med att fira två 30-åringar och en 1-åring, vi ska åka till tippen med en massa bråte och jag ska städa toaletterna.

En gammal telefon gick an att leka med, annars är det inte mycket som har varit kul de senaste dagarna. Men nu är det fullt ös igen, härligt!

1 kommentar:

Mimmi sa...

Då ses vi nog på lördag om ni simmar vid 9. Kommer nog mötas i omklädningsrummet! Se nu till att ta efter vår tradition med färska frallor och mys när ni kommer hem från simmet. Det är härligt!